Mahe, Seychelles, May 5, 2022 – (SEAPRWire) – Pengasas Move Digital, Kristof Schöffling, dengan bangganya mengumumkan hala tuju pengembangan syarikat yang akan mengganggu lagi ruang P2E dan Metaverse. Kristof Schöffling adalah hartawan perniagaan yang sangat pandai mengikuti perkembangan zaman. Beliau menubuhkan Move Digital untuk terus mendahului pembangunan teknologi dalam industri blockchain dan mencipta pencapaian yang luar biasa.

Selama 15 tahun, Kristof telah memberi kesan positif kepada dunia teknologi, mencipta nilai yang luar biasa dalam bidang seperti produk pengguna runcit, pembangunan perisian dan penyelesaian rantaian blok. Beliau bermula dalam e-dagang dan menjadi salah seorang usahawan pertama. Perniagaannya adalah yang pertama mengimport barangan fizikal dan memperoleh keuntungan daripada pengguna e-dagang Eropah melalui jualan markup. Bermula pada tahun 2007, Kristof mula mengenal pasti trend pengguna yang hangat dan sumber produk dalam aliran ini pada kos efektif sambil menjual semula melalui platform e-dagang seperti Amazon dan eBay. Kristof menggunakan pendekatan unik untuk menilai arah aliran pasaran. Kaedah ini telah berfungsi dengan baik sehinggakan dalam tempoh tiga tahun, Kristof Schöffling telah menjual lebih 1 juta produk melalui kedai e-dagangnya. Kristof sentiasa mencari cara untuk mengoptimumkan perniagaannya dan terus mengembangkan margin keuntungannya dengan mencipta jenamanya sendiri.

Kejayaan acara komersial itu akan mendorong Kristof untuk meneroka penyelesaian pembayaran digital yang inovatif bagi memenuhi permintaan global yang semakin meningkat untuk produknya. 2012 merupakan percubaan pertama Kristof ke dalam ruang blockchain, apabila dia mula menyelidik potensi Bitcoin dan penyelesaian blockchain lain sebagai cara untuk memudahkan pembayaran. Selepas penerokaan menyeluruh penyelesaian pembayaran digital, Kristof memasuki domain untuk tempoh beberapa tahun. Pada masa ini, Kristof Schöffling secara bebas membangunkan beberapa penyelesaian canggih yang digunakan oleh berjuta-juta netizen dan perniagaan dalam talian di seluruh dunia. Pada tahun 2014, Kristof Schöffling berjaya menjual salah satu produknya yang paling berjaya, penyelesaian pembayaran digital, kepada sebuah syarikat Fortune 500 pada pelbagai penilaian yang mengejutkan.

Pada 2017, Kristof Schöffling mengasaskan Move Digital, sebuah firma pembangunan dan perundingan tertumpu blokchain yang akan menjadi salah satu yang terbesar seumpamanya di Asia. Move Digital menyediakan perkhidmatan pembangunan White-Label untuk produk blockchain berpotensi tinggi yang kekurangan sumber dari awal lagi untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi mereka. Dengan bantuan Move Digital, produk ini boleh dibangunkan dan dilancarkan dengan cepat. Sejak itu, Move Digital telah membina pejabat belakang dan komponen teknikal lain untuk projek blockchain yang bernilai lebih daripada $1 bilion.

Pada 2018, Move Digital akan mula menumpukan banyak perhatian pada ruang permainan berasaskan blokchain, yang sejak itu telah berkembang menjadi pengewangan permainan dan projek berkaitan Metaverse. Move Digital ialah salah satu pemain terbesar dalam ruang dan menyediakan infrastruktur yang diperlukan untuk beberapa projek permainan canggih dengan penilaian berbilion dolar. Minat untuk bekerjasama dengan Move Digital dalam pengewangan permainan dan permintaan tinggi untuk projek Metaverse telah mendorong Kristof mengembangkan pasukannya daripada 40 pekerja pada awal 2020 kepada 120 pada masa ini. Move Digital kini berada dalam keadaan berkembang pesat, dan Kristof menjangkakan syarikat itu akan berkembang kepada 250 pekerja menjelang akhir tahun ini.

Kristof Schöffling dan Move Digital komited untuk mengekalkan standard kecemerlangan dalam evolusi dunia teknologi. Dari masa ke masa, seseorang mungkin melihat banyak projek menjana wang permainan dan Metaverse terkemuka yang dikaitkan dengan nama mereka.

Social Links

Medium: https://movedigitaltoday.medium.com/

Twitter: https://twitter.com/movedigitalcom

Media Contact

Company: Move Digital Limited

Contact: Kristof Schöffling

Email: hello@movedigital.io

Website: https://movedigital.com

Address: House of Francis, Room 303, Ile Du Port, Mahe, Seychelles

SOURCE: Move Digital Limited

The article is provided by a third-party content provider. SEAPRWIRE makes no warranties or representations in connection therewith. Any questions, please contact cs@SEAPRWIRE.com

Sectors: Top Story, Daily News

SEAPRWIRE (www.seaprwire.com) offers newswire service in Southeast Asia (Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore, Malaysia, Philippines & Hong Kong )