1 4 WOOFi Pro omnichain DEX coming to EVM mainnets featuring crypto and tradfi assets

Testnet pergi hidup pada 13 September dengan mainnet dijadualkan untuk keluaran awal Oktober

SINGAPURA, 12 Sept. 2023TOKEN 2049 – WOOFi, platform pertukaran terdesentralisasi top 15 mengikut jumlah dagangan 24 jam, mengumumkan peralihan strategik daripada Protokol NEAR ke rangkaian serasi Mesin Maya Ethereum (EVM) untuk membina versi 2.0 omnichain DEXnya.

Dalam kenyataan, Pengasas dan CEO WOO Jack Tan menyatakan bahawa peralihan ini menandakan tawaran CeFi dan DeFi yang lebih kukuh daripada WOO, meramalkan bahawa kitaran seterusnya akan menjadi aliran lancar antara dua dunia pertukaran kripto CeFi dan DeFi. WOOFi bertujuan untuk mengintegrasikan semua rantaian utama, memusatkan likuiditi, dan membina ekosistem kolaboratif. Pengguna WOOFi Pro boleh berdagang pada aplikasi dan rangkaian blokchain pilihan mereka, menggalakkan ekosistem yang pelbagai dan dipacu pengguna. Sebagai contoh, seorang pedagang di Arbitrum akan dapat berdagang terhadap pedagang di rantai lain seperti Polygon atau Optimisme, tanpa meninggalkan Arbitrum.

CEX seperti steroid

Memanfaatkan keupayaan kejuruteraan yang berakar umbi dalam bertahun-tahun membangunkan produk perdagangan, WOOFi Pro akan menawarkan antara muka mudah alih mesra pengguna, membolehkan pedagang melaksanakan transaksi sambil bergerak. WOO X, pertukaran terpusat, adalah platform yang mapan dengan jumlah dagangan harian $150$500 juta yang telah mencipta beberapa yang pertama dalam industri termasuk papan pemuka ketelusan langsung dengan misi untuk mengekalkan kepercayaan komuniti pedagang profesionalnya yang semakin berkembang. WOOFi Pro akan menampilkan perdagangan buku order tanpa gas, menghapuskan yuran transaksi, dan menjadikan perdagangan lebih mudah diakses bagi pengguna tanpa perlu pengesahan Pengenalan Pengguna Anda (KYC). Pengguna mempunyai kawalan penuh ke atas dana mereka dengan penjagaan sendiri, menghapuskan pergantungan kepada penjaga pihak ketiga.

Kelas institusi, perdagangan buku pesanan omnichain untuk aset kripto dan tradfi

WOOFi Pro akan mengintegrasikan buku pesanan kelas institusi Orderly Network secara lancar, memberi pengguna sumber likuiditi yang kukuh dan sedia ada. Orderly Network ialah rangkaian likuiditi terdesentralisasi, disokong oleh Pantera, Dragonfly Capital, dan Sequoia Capital China, yang menghubungkan buku pesanan tanpa kebenaran dengan pembuat pasaran terkemuka.

“Gabungan WOO X dan WOOFi memberi pengguna sistem perdagangan buku pesanan rantaian atau luar rantaian yang berfungsi penuh. Ini datang apabila kami melihat subset pedagang yang semakin meningkat yang menuntut akses kepada pelaburan tradisional dan perdagangan cryptocurrency, yang menjadi sangat menonjol dalam kitaran terkini, dengan selera kuat untuk Aset Dunia Sebenar (RWAs),” kata Tan.

Melancarkan pada awal debut mainnet Oktober dengan 10 pasangan dagangan kripto, WOOFi Pro merancang untuk memperluaskan pilihan asetnya, berpotensi merangkumi cryptocurrency, saham, komoditi, dan forex. Sebagai rujukan, WOOFi telah melaksanakan lebih daripada 2.9 juta pertukaran cross-chain, dan kami menjangkakan lebih banyak apabila pengguna WOOFi mengambil kesempatan untuk memasuki ekosistem dengan cepat dan lancar dari pelbagai aset dalam satu klik.

Kandungan di atas bukan cadangan untuk strategi pelaburan dan perdagangan mahupun merupakan tawaran, ajakan, atau cadangan mana-mana produk atau perkhidmatan. Kandungan ini hanya untuk tujuan perkongsian maklumat sahaja. Sesiapa yang membuat atau mengubah keputusan pelaburan berdasarkan kandungan ini hendaklah menanggung hasil atau kerugian sendiri.

Kandungan dokumen ini telah diterjemahkan ke dalam bahasa yang berbeza dan dikongsi di pelbagai platform. Sekiranya terdapat sebarang percanggahan atau ketidakselarasan antara siaran yang berbeza yang disebabkan oleh kesilapan terjemahan, versi bahasa Inggeris di laman web rasmi kami akan diguna pakai.