COMMERCE, Calif., 13 Sept. 2023 — Ultra PRO, pengeluar utama permainan papan dan kad, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa permainan elektronik Pokémon Trainer Guess: Champions Edition telah memenangi Anugerah Mainan Percutian Teratas daripada The Toy Insider. Demam Pokémon yang bermula lebih 25 tahun lalu terus berkembang, dan dengan kerjasama antara Bahagian Hiburan Ultra PRO dan Zanzoon yang berpusat di Paris, peminat Pokémon dari semua peringkat usia boleh menyertai keseronokan ini.


Pokémon Trainer Guess: Champions Edition

Permainan Elektronik Pokémon Trainer Guess: Champions Edition memenangi Anugerah Mainan Percutian Teratas Toy Insider

The Toy Insider diterbitkan oleh Adventure Media and Events, yang juga menerbitkan Toy Book dan The Pop Insider.

“Anugerah Mainan Percutian Teratas The Toy Insider sentiasa dinantikan setiap tahun, dan kami merasa terhormat menerima anugerah ini,” kata Naib Presiden Bahagian Hiburan Ultra PRO, Susan Lindsey.

“Pokémon telah menjadi kegilaan selama berdekad-dekad — dan Pokémon Trainer Guess Champions Edition membolehkan kanak-kanak bermain dengan watak kegemaran mereka dengan cara baru. Permainan yang mudah membuat pengalaman ajaib, apabila Pokéball menebak watak Pokémon yang difikirkan oleh pemain. Ia cara unik untuk kanak-kanak melibatkan diri dengan watak yang mereka sukai — dan juga menemui watak baru!” kata Ali Mierzejewski, ketua penyunting, The Toy Insider

Pokémon Trainer Guess: Champions Edition membolehkan peminat Pokémon menguji pengetahuan Pokémon mereka. Ibu bapa menyukai permainan tanpa skrin serta nilai main semula yang tak terbatas, sementara peminat kanak-kanak pula menyukai nostalgia dan aspek koleksi. Kelima-lima permainan Pokémon Trainer Guess, termasuk Edisi Legasi Ulang Tahun ke-25, Edisi Kanto, Edisi Pengembaraan Ash, Edisi Sinnoh, dan yang terbaru Edisi Champions direka untuk peminat berusia 6 tahun ke atas, dan satu pusingan permainan penuh boleh disiapkan dalam masa 15 minit. Setiap permainan Pokémon Trainer Guess memberi tumpuan kepada rantau Pokémon, generasi, atau tema tertentu, dan mencabar pemain untuk memikirkan Pokémon dan menjawab soalan untuk membantu Trainer Guess menebak Pokémon yang difikirkan oleh pemain.

Permainan elektronik Pokémon ini boleh didapati di ultraprogames.com, Amazon, dan penjual runcit terpilih.

Mengenai Ultra PRO

Ultra PRO ialah jenama terkemuka aksesori pengumpulan memorabilia dan permainan meja, serta album dan halaman foto dan scrapbooking. Kami telah merekabentuk dan mengeluarkan produk berkualiti tinggi sejak 1952 dan jenama kami dikenali kerana standard kualiti dan inovasi rekaan yang tinggi. Dalam dekad kebelakangan ini, kami telah berkembang dan menceburi pelbagai peluang yang berkaitan. Bahagian Hiburan kami menerbit dan mengedarkan pelbagai permainan papan dan mainan elektronik mesra keluarga, sementara bahagian TableTopics kami menawarkan rangkaian luas set Permula Perbualan TableTopics untuk merangsang perbualan hebat dalam majlis sosial. Bahagian imej SP kami mengedarkan kad perdagangan koleksi dan memorabilia lain ke kedai runcit di seluruh Amerika Syarikat. Selain ibu pejabat kami di California, kami disokong oleh kemudahan satelit kami di Ohio, Massachusetts, Minnesota, Jepun, dan Belgium. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami: www.ultrapro.com.


Pokémon Trainer Guess: Champions Edition Anugerah Mainan Percutian Teratas Toy Insider 2023

SUMBER Ultra PRO International LLC