Puan Pratt dilantik sebagai pengurus besar sektor kerajaan AS di Pega

CAMBRIDGE, Mass., 12 Sept. 2023Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), pembekal platform kod rendah yang memberdayakan perusahaan terkemuka dunia untuk Membina Perubahan®, hari ini mengumumkan pelantikan Jen Pratt sebagai pengurus besar sektor kerajaan AS. Sebagai pemimpin berpengalaman dalam menyampaikan transformasi berdaya maju teknologi yang meningkatkan pengalaman konstituen dan fungsi misi klien, Puan Pratt akan menyelia dan membantu memastikan kejayaan berterusan klien kerajaan AS Pega.


Jen Pratt dilantik sebagai pengurus besar sektor kerajaan AS di Pega

Puan Pratt datang ke Pega dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman perkhidmatan profesional dalam sektor awam dan swasta. Baru-baru ini, beliau adalah pemimpin perniagaan sektor awam & sektor awam yang muncul EY AS, di mana beliau bertanggungjawab untuk penciptaan dan pengurusan penyelesaian dan model perkhidmatan komprehensif yang menyatukan keupayaan lintas sektor untuk klien. Semasa enam tahun di EY, beliau memegang peranan kepimpinan tambahan termasuk ketua portfolio pertahanan & keselamatan negara, serta pemimpin transformasi perniagaan & inovasi sektor awam & kerajaan AS EY. Sebagai pemimpin kepelbagaian, beliau menjuarai usaha untuk mewujudkan acara Hari Wanita Antarabangsa syarikat untuk wilayah Washington DC. Sebelum EY, Jen menghabiskan 20 tahun di Accenture dalam peranan kepimpinan penyelesaian teknologi dan berhadapan klien dalam sektor awam dan swasta.

Di Pega, Puan Pratt akan bertanggungjawab untuk memimpin usaha jualan, menguruskan hubungan pelanggan, dan menyelia penyampaian berterusan penyelesaian Pega kepada klien kerajaan AS, serta membantu memastikan pematuhan terhadap peraturan kerajaan, dasar perolehan, dan piawaian etika di seluruh perniagaan.

Puan Pratt lulus dari Kolej William & Mary dengan Ijazah Sains dalam sains alam sekitar. Beliau bersemangat dan menyokong NGO yang memberi tumpuan kepada kanser pediatrik dan penyakit Alzheimer, termasuk bekerja rapat dengan kempen Pelajar Visionaries of the Year untuk bab Maryland Persatuan Leukemia Lymphoma.

Petikan & Ulasan:

“Klien kerajaan kami sentiasa menyesuaikan diri dengan teknologi gangguan dan cabaran industri yang baru, dan Pega komited untuk membantu mereka menavigasi peralihan besar ini untuk kejayaan berterusan,” kata Leon Trefler, ketua klien dan pasaran, Pega. “Kami gembira mengalu-alukan Jen ke Pega. Pengalaman luasnya bekerja dengan beberapa entiti kerajaan terbesar akan membantu klien kami memaksimumkan pelaburan teknologi mereka untuk meningkatkan pengalaman pekerja dan konstituen.”

“Sepanjang kerjaya saya, saya telah beruntung bekerja dengan beberapa jenama dan entiti kerajaan terbesar di dunia, membantu mereka memilih dan melaksanakan penyelesaian teknologi untuk mencapai hasil utama untuk objektif perniagaan dan misi penting mereka,” kata Jen Pratt, pengurus besar, sektor awam AS, Pega. “Saya berharap dapat membantu klien memanfaatkan platform kod rendah berkuasa Pega untuk menyokong inovasi berterusan dan mencapai keputusan kelas atas untuk pekerja dan konstituen mereka.”

Mengenai Pegasystems
Pega menyediakan platform kod rendah berkuasa yang memberdayakan perusahaan terkemuka dunia untuk Membina Perubahan. Klien menggunakan pembuatan keputusan berdasarkan AI dan automasi aliran kerja kami untuk menyelesaikan cabaran perniagaan paling mendesak mereka – dari memperibadikan keterlibatan hingga mengotomatiskan perkhidmatan ke penyusunan semula operasi. Sejak 1983, kami telah membina seni bina skalabil dan fleksibel kami untuk membantu perusahaan memenuhi permintaan pelanggan hari ini sambil berubah secara berterusan untuk esok. Untuk maklumat lanjut mengenai Pegasystems (NASDAQ: PEGA), layari www.pega.com.

Hubungi Media:
Ilena Ryan
Pegasystems Inc.
Ilena.ryan@pega.com

Semua tanda dagangan adalah hak milik pemilik masing-masing.


Logo korporat untuk Pega (PRNewsfoto/Pegasystems Inc.)

SUMBER Pegasystems Inc.