28 3 International Paper Opens Its Newest Corrugated Packaging Facility in Atglen, Pennsylvania

ATGLEN, Pa., 15 Sept. 2023 – Hari ini, International Paper (NYSE: IP) merasmikan kemudahan pempakan kertas gelombang terkini yang tercanggih di Atglen, PA. Kemudahan baharu berharga $100 juta ini menyediakan lebih daripada 100 pekerjaan pembuatan kepada Atglen dan komuniti sekitar. Kemudahan baharu ini akan menghasilkan pembungkusan kertas gelombang untuk pengeluaran, makanan diproses, minuman, penghantaran, pengedaran dan pelanggan e-dagang.


Darrin Hinds, Pengurus Besar Kawasan, dan Cam Rushing, Pengurus Besar Kilang memotong riben untuk merasmikan kilang pempakan kertas gelombang terkini yang tercanggih. Kami berjanji untuk memenuhi janji pelanggan kami, menyediakan penyelesaian pembungkusan mampan yang inovatif.

International Paper membuka kemudahan pembungkusan kertas gelombang terbarunya di Atglen, PA., menyediakan 100 pekerjaan pembuatan.

“Perniagaan pembungkusan kertas gelombang kami adalah bahagian penting International Paper. Pelaburan strategik ini akan menambah pekerjaan tempatan dan membantu kami melayani pelanggan kami dengan lebih baik,” kata Tom Hamic, Naib Presiden Kanan dan Ketua Pegawai Komersial, International Paper.

“Selepas berbulan-bulan bekerja keras, mengujakan melihat pembinaan selesai dengan mesin berjalan. Di Atlgen, kami membantu mencipta apa yang seterusnya dengan membuat produk berasaskan gentian mampan yang pelanggan kami hargai,” tambah Darrin Hinds, Pengurus Besar Kawasan, International Paper.

Penyiapan projek ini adalah usaha kolaboratif antara International Paper dan rakan kongsi komuniti tempatan, daerah dan negeri. Atglen dipilih berdasarkan aksesnya ke tenaga kerja mahir, keupayaan pengangkutan pelbagai mod dan akses pengedaran yang mudah ke pasaran strategik.

“Hari ini, kami meraikan kerja keras dan dedikasi begitu ramai orang. Ini benar-benar usaha pasukan dan kami berterima kasih kepada semua orang yang menyumbang kepada kejayaannya termasuk pasukan kami di Atglen, rakan sekerja dari seluruh International Paper dan rakan kongsi dalam komuniti,” kongsi Cameron Rushing, pengurus kilang. “Kami berharap dapat menjadi sebahagian daripada komuniti tempatan dan kejayaan kemudahan Atglen.”

Mengenai International Paper
International Paper (NYSE: IP) adalah pengeluar pembungkusan, pulpa dan produk berasaskan gentian lain yang mesra alam, dan salah satu pengitar semula terbesar di Amerika Utara. Beribu pejabat di Memphis, Tenn., kami menggaji lebih kurang 39,000 rakan sekerja di seluruh dunia yang komited untuk mencipta apa yang seterusnya. Kami melayani pelanggan di seluruh dunia, dengan operasi pembuatan di Amerika Utara, Amerika Latin, Afrika Utara dan Eropah. Jualan bersih untuk 2022 ialah $21.2 bilion. Maklumat tambahan boleh didapati dengan melayari www.internationalpaper.com


Kilang pembungkusan baharu IP bernilai $100 juta menyediakan lebih daripada 100 pekerjaan pembuatan kepada Atglen, PA. Kemudahan baharu ini akan menghasilkan pembungkusan kertas gelombang untuk pengeluaran, makanan diproses, minuman, penghantaran, pengedaran dan pelanggan e-dagang.


International Paper Logo (PRNewsfoto/International Paper)

SUMBER International Paper