35 5 Dye & Durham Announces Expiry of its Substantial Issuer Bid

TORONTO, 14 Sept. 2023 /CNW/ – Dye & Durham Limited (“Dye & Durham” atau “Syarikat“) (TSX: DND) mengumumkan hari ini tamatnya tawaran penerbit utama yang ketara (the “Offer“) untuk membeli bagi pembatalan sehingga $52,000,000 jumlah prinsipal agregat debentur boleh tukar senior tidak bercagar 3.75% yang dikeluarkan dan yang belum dijelaskan sehingga 1 Mac 2026 (“Debentures“).

Tawaran telah tamat pada 5:00 petang (Waktu Timur) pada 14 September 2023. Tawaran tidak akan dilanjutkan dan tiada Debentur yang akan dibeli di bawah Tawaran.

MENGENAI DYE & DURHAM LIMITED

Dye & Durham Limited menyediakan penyelesaian pengurusan amalan terkemuka yang memberdayakan profesional undang-undang setiap hari, menyampaikan wawasan data penting untuk menyokong urus niaga korporat yang penting dan membolehkan infrastruktur pembayaran penting yang dipercayai oleh kerajaan dan institusi kewangan. Syarikat ini mempunyai operasi di Kanada, United Kingdom, Ireland, Australia dan Afrika Selatan. Maklumat tambahan boleh didapati di www.dyedurham.com.

SUMBER Dye & Durham Limited