2 6 Deliverect Partners with Uber Direct to Empower Restaurants to Enhance and Scale Delivery Operations

Integrasi dua hala, langsung di sembilan pasaran, membolehkan perniagaan perkhidmatan makanan memacu pengalaman pelanggan yang positif dan hasil pendapatan

NEW YORK, LONDON DAN BRUSSELS, 15 Sept. 2023 — Hari ini, Deliverect, skala global yang mengintegrasikan dan mempercepatkan pesanan dalam talian untuk restoran dan perniagaan makanan, dan Uber (NYSE: UBER) mengumumkan perkongsian global baharu untuk membantu restoran mengurus dan membesar operasi penghantaran mereka dengan lebih baik. Dengan Deliverect Dispatch, restoran boleh meningkatkan pesanan mereka dengan menawarkan penghantaran putih label yang cepat dan boleh dipercayai dikuasakan oleh Uber Direct sebagai rakan kongsi utama.

deliverect logo

Restoran yang menggunakan kedua-dua Deliverect dan Uber Direct kini boleh mengurus pengalaman pelanggan mereka dengan lancar dari saat mereka melibatkan diri pada saluran jualan mereka hingga saat ia dihantar. Sama ada restoran menerima pesanan pada aplikasi, laman web, atau saluran sosial mereka sendiri, melalui Deliverect Dispatch mereka boleh menggunakan rangkaian kurier yang menggunakan aplikasi Uber sebagai pilihan untuk penghantaran kos efektif atas permintaan, membantu mereka melayani pelanggan dengan lebih baik sambil mengawal margin mereka. Sebagai perkhidmatan putih label, Uber Direct membolehkan restoran menawarkan penghantaran sambil mengekalkan jenama dan data pelanggan mereka dan membina ke atas hubungan perniagaan Uber Eats – Deliverect yang bermula pada tahun 2018. Integrasi Uber Direct Deliverect memberi kuasa kepada perniagaan untuk menjalin hubungan dengan pelanggan mereka, membina kesetiaan, dan meningkatkan penghantaran untuk memenuhi permintaan jualan.

Dengan Deliverect Dispatch, proses belakang disatukan melalui integrasi dengan sistem titik jualan (POS) restoran untuk kelajuan dan ketepatan pesanan. Pesanan yang dibuat melalui saluran milik restoran secara automatik ditugaskan ke Uber Direct dan dimasukkan ke dalam operasi dapur perniagaan yang sedia ada, bermaksud restoran boleh meningkatkan saluran jualan pihak pertama mereka tanpa meningkatkan kerumitan operasi dalam dapur mereka. Restoran juga boleh mengemas kini pelanggan dengan status penghantaran masa nyata. Selain itu, mereka boleh menetapkan harga yuran penghantaran Uber Direct yang dibayar pelanggan mereka untuk penghantaran ekspres, hari yang sama, dan berjadual, tanpa Yuran Pasar atau caj tersembunyi untuk perniagaan. Ini bermakna lebih banyak pilihan untuk penghantaran yang cepat dan kos efektif untuk pelanggan – dan manfaat untuk garis bawah restoran.

“Kami sangat gembira untuk memperdalam perkongsian kami dengan Deliverect untuk memudahkan pedagang menawarkan penghantaran dengan cara yang sesuai dengan mereka dan berkembang dengan pertumbuhan mereka,” kata Jordi Suarez, Ketua Global Uber Direct. “Pengiriman atas permintaan bukan lagi kemewahan – hari ini, ia adalah jangkaan pengguna asas. Integrasi Uber Direct dengan Deliverect membolehkan lebih banyak pedagang memiliki pengalaman jenama penuh sambil menggembirakan pelanggan mereka dan memperluaskan jangkauan mereka.”

“Kemampuan untuk menyediakan penghantaran yang boleh dipercayai dan cepat serta mendapatkan pesanan kepada pengguna bila mereka mahukannya adalah ramuan penting untuk kejayaan restoran,” kata Zhong Xu, CEO dan pengasas bersama Deliverect. “Dengan memperluaskan perkongsian kami dengan Uber untuk membawa kuasa Uber Direct kepada pelanggan kami, kami menyediakan restoran dengan lebih banyak alat untuk meningkatkan dan mengembangkan jualan makanan dalam talian mereka, meningkatkan kedua-dua hasil dan pengalaman pelanggan.”

Restoran yang menggunakan integrasi ini boleh mengalami operasi yang dilancarkan dan peluang hasil yang meningkat, antara manfaat lain.

“Popchew sedang mewujudkan jenama makanan paling menyeronokkan di planet ini dengan menggabungkan pengalaman digital yang unik dengan makanan yang luar biasa dan penghantaran yang lancar,” kata Nick Sopchak, Pengasas Bersama dan CEO Popchew. “Kami gembira untuk mengembangkan perkongsian kami dengan Deliverect dan Uber. Produk Deliverect Dispatch dan Uber Direct akan memainkan peranan penting dalam laluan kami untuk menggembirakan berbilion-bilion pelanggan di seluruh dunia.”

“Sebagai jenama waralaba makanan maya terkemuka, kami sentiasa mencari cara inovatif untuk menggunakan teknologi bagi memperbaiki konsep kami,” kata Rudolf Donauer, Pengarah Urusan Milano Vice. “Bermitra lebih erat dengan Deliverect dan Uber Direct memudahkan pengurusan pesanan dan operasi penghantaran kami, dan membiarkan dapur kami memberi tumpuan kepada membuat pizza yang hebat untuk pelanggan.”

Integrasi ini memerlukan langganan kepada kedua-dua Uber Direct dan Deliverect Dispatch dan kini tersedia di pasaran termasuk Amerika Syarikat, Australia, New Zealand, Kanada, Perancis, Jerman, Portugal, Sepanyol, dan UK. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web kami.

Mengenai Deliverect

Deliverect ialah syarikat SaaS global yang mengintegrasikan pesanan dalam talian dari saluran penghantaran makanan seperti Uber Eats, DoorDash, Deliveroo, dan Just Eat dengan lancar, membolehkan premis perkhidmatan makanan meningkatkan operasi, meningkatkan kepuasan pelanggan, dan meningkatkan keuntungan. Lebih daripada 43,000 perniagaan mempercayai platform dan suite produk Deliverect untuk memberi kuasa kepada hadapan rumah dan belakang rumah mereka. Tersedia di 42 pasaran di seluruh dunia, Deliverect bekerja dengan restoran semua saiz serta jenama makanan terkemuka seperti Taco Bell, Burger King, dan Unilever. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, layari www.deliverect.com.

Mengenai Uber

Misi Uber adalah untuk mewujudkan peluang melalui pergerakan. Kami memulakan pada tahun 2010 untuk menyelesaikan masalah mudah: bagaimana anda mendapatkan akses ke perjalanan dengan menekan butang? Lebih daripada 42 bilion perjalanan kemudian, kami membina produk untuk mendekatkan orang ke tempat yang mereka ingin tuju. Dengan mengubah bagaimana orang, makanan, dan benda bergerak melalui bandar, Uber adalah platform yang membuka dunia kepada kemungkinan baharu.

Logo –