Singapura, Singapura 8 Sep 2023 – zkRollup boleh mencapai kos gas hampir sifar dan kedaulatan data. Matlamat kami adalah untuk membina infrastruktur sosial baharu berdasarkan teknologi kriptografi Ethereum.
Ethereum terhad kepada sekitar 100,000 sehari, dan terdapat isu penyelewengan penggunaan lapisan disebabkan kenaikan harga gas yang melambung. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kepentingan teknologi lapisan 2 yang menyediakan skalabiliti sambil mengekalkan pendesentralan telah dipertimbangkan semula. Pelbagai Lapisan 2 dilahirkan tahun ini untuk membantu skalabiliti, tetapi KevmX bertujuan untuk menjadikan blockchain tidak terhenti dengan penjujuk terdesentralisasi. Di samping itu, kami boleh menyediakan rangkaian yang boleh digunakan oleh 1 bilion orang serentak.
Mengenai pelabur
Pusingan pembiayaan ini termasuk: Pusingan pembiayaan ini diketuai oleh Coinbase Ventures, diikuti oleh Sequoia China, Polychain Capital, dan Robot Ventures. Beberapa pelabur malaikat, termasuk Yeston Foundation Ethereum, turut menyertai pusingan pembiayaan ini.
Apakah KevmX
zkRollup tidak terhenti dan tanpa keadaan yang disediakan oleh KevmX dijangka menjadi Lapisan 2 Ethereum dunia yang pertama untuk mencapai kos gas hampir sifar dan kedaulatan data secara serentak. Kami juga telah bekerja keras untuk mencapai matlamat menubuhkan hak milik bagi pengguna Internet di seluruh dunia bersama-sama dengan Ethereum. KevmX unik kerana ia memanfaatkan skalabiliti melalui zkRollup dan memberi tumpuan kepada pendesentralan. Kami berharap dapat digunakan oleh lebih ramai pengguna pada masa depan.
Peta Jalan Masa Depan Rangkaian KevmX
Rangkaian ujian KevmX akan mula beroperasi percubaan pada suku keempat 2023.
Pada suku kedua 2024, mainnet KevmX akan dilancarkan. Membenarkan pengesah/penambang bebas untuk menyertai. Sejak hari pertama pelancaran mainnet KevmX, kami akan mendesentralisasikan pengurutan.
Mengenai Yayasan KEVMX
Sebuah dana Singapura telah membangunkan zkRollup yang dipanggil KevmX. zkRollup tidak terhenti dan tanpa keadaan KevmX mempunyai spesifikasi yang tidak terdapat dalam Rollup biasa, membolehkan mereka mencapai kos gas hampir sifar dan kedaulatan data.
KevmX: http://www.kevmx.com/
KevmX Twitter: https://twitter.com/kevmxlabs
KevmX Telegram: https://t.me/KevmxnetworkKontak MediaYayasan KevmX*****@kevmx.comSingapurahttp://www.kevmx.comSumber: KevmX